Nieuwe duurzame locaties voor Volksbank medewerkers

<span class="c5">Nieuwe duurzame locaties voor Volksbank medewerkers</span>

#

De Volksbank heeft aangekondigd dat ongeveer 2.450 medewerkers in 2025 (Den Bosch) en 2026 (Utrecht) zullen verhuizen naar nieuwe locaties die voldoen aan de laatste duurzaamheidsvereisten. Deze verhuizing maakt deel uit van de strategie van de Volksbank om haar kantoorpanden te moderniseren en te verduurzamen.

# Tussenkop: Reden voor verhuizing

Volgens de Volksbank sluiten de huidige kantoren in Den Bosch en Utrecht niet meer goed genoeg aan bij de behoeften en duurzaamheidsdoelstellingen van de bank. Door te verhuizen naar nieuwe locaties, wil de Volksbank een modernere en duurzamere werkomgeving creëren voor haar medewerkers.

# Tussenkop: Duurzaamheidsvereisten

De nieuwe kantoorlocaties van de Volksbank zullen voldoen aan de laatste duurzaamheidsvereisten. Dit betekent dat er gebruik zal worden gemaakt van duurzame materialen, energiebesparende technologieën en groene initiatieven om de ecologische voetafdruk van de bank te verkleinen.

# Tussenkop: Impact op medewerkers

De verhuizing van de medewerkers naar de nieuwe locaties zal naar verwachting een positieve impact hebben op hun werkomgeving en welzijn. Door te werken in een duurzame en moderne omgeving, kunnen medewerkers efficiënter werken en zich beter concentreren op hun taken.

# Tussenkop: Verhuisplannen

De verhuizing van de medewerkers naar de nieuwe locaties in Utrecht en Den Bosch zal naar verwachting in 2025 en 2026 plaatsvinden. De Volksbank zal ervoor zorgen dat alle medewerkers goed worden geïnformeerd en begeleid tijdens het verhuisproces, zodat de overgang soepel verloopt.

Al met al zet de Volksbank met deze verhuizing een belangrijke stap richting een duurzamere en modernere werkomgeving voor haar medewerkers.