Over de samenwerking tussen Söderberg & Partners en Frisia Verzekeringen

<span class="c7">Over de samenwerking tussen Söderberg & Partners en Frisia Verzekeringen</span>

Söderberg & Partners heeft aangekondigd dat ze gaan samenwerken met Frisia Verzekeringen, Assuradeuren en Hypotheken. Dit partnerschap is een belangrijke stap voor beide bedrijven om hun dienstverlening te versterken en uit te breiden.

Doelstellingen van Frisia Verzekeringen

Arjan en Rik van Eeden, de directeuren van Frisia Verzekeringen, hebben bij de overname van het bedrijf een duidelijke strategie voor ogen gehad. Het eerste doel was om een toekomstbestendig volmachtbedrijf te realiseren. Door samen te werken met Söderberg & Partners kunnen ze hun positie in de markt versterken en hun dienstverlening verbeteren.

Voordelen van de samenwerking

De samenwerking met Söderberg & Partners biedt Frisia Verzekeringen de mogelijkheid om gebruik te maken van de expertise en het netwerk van een gerenommeerde speler in de verzekeringsmarkt. Dit zal hen helpen om hun klanten nog beter van dienst te zijn en hun groeipotentieel te vergroten.

Toekomstplannen

Met de steun van Söderberg & Partners kan Frisia Verzekeringen zich richten op het realiseren van hun groeidoelstellingen en het versterken van hun positie in de markt. Ze zullen blijven werken aan innovatieve oplossingen en hoogwaardige dienstverlening om aan de behoeften van hun klanten te voldoen.

Al met al belooft de samenwerking tussen Söderberg & Partners en Frisia Verzekeringen veel goeds voor beide partijen en voor de klanten die zij bedienen. Het is een strategische zet die zal bijdragen aan de verdere ontwikkeling en groei van beide bedrijven in de verzekeringssector.