Over Erik Lindeman

<span class="c3">Over Erik Lindeman</span>

#

Erik Lindeman is onlangs benoemd tot Head of Management Liability Insurance Lines voor Europa bij RSA Luxembourg. Daarnaast blijft hij ook managing director van RSA Nederland. Lindeman heeft een uitgebreide achtergrond in de verzekeringssector en brengt veel expertise met zich mee naar zijn nieuwe rol.

# Tussenkop: Nieuw aanbod voor klanten en makelaarspartners

In zijn nieuwe functie zal Lindeman samen met zijn team de Management Liability business in Europa lanceren. Dit nieuwe aanbod is bedoeld om klanten en makelaarspartners te voorzien van uitgebreide verzekeringsopties op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid en andere management gerelateerde verzekeringen.

# Tussenkop: Toekomstplannen bij RSA Luxembourg

Als Head of Management Liability Insurance Lines voor Europa zal Lindeman zich richten op het verder uitbreiden van het verzekeringsaanbod van RSA in de regio. Hij zal samenwerken met verschillende teams en stakeholders om ervoor te zorgen dat klanten de beste verzekeringsoplossingen krijgen aangeboden.

Met zijn ervaring en toewijding aan de verzekeringssector, wordt Erik Lindeman gezien als een waardevolle toevoeging aan het team van RSA Luxembourg. Zijn benoeming als Head of Management Liability Insurance Lines voor Europa toont het vertrouwen van het bedrijf in zijn capaciteiten en leiderschap.