Over Hidde Coebergh

<span class="c7">Over Hidde Coebergh</span>

Hidde Coebergh is per 1 juli benoemd als Directeur Financieel Advies binnen het nieuwe Management Team Particulieren van Rabobank. Hij maakte in het najaar van 2023 de overstap van ING Bank naar het managementteam Klantbediening Particulieren van Rabobank, waar hij zich voornamelijk richt op het aandachtsgebied Wonen en Hypotheken.

Ervaring en achtergrond

Coebergh heeft een ruime ervaring in de financiële sector en heeft bij verschillende grote banken gewerkt. Zijn expertise ligt met name op het gebied van financieel advies en hij heeft een sterke achtergrond in hypotheken en wonen. Door zijn eerdere functies heeft hij een uitgebreid netwerk opgebouwd binnen de branche.

Toekomstige plannen bij Rabobank

Als Directeur Financieel Advies bij Rabobank zal Coebergh zich bezighouden met het verder uitbouwen van de dienstverlening op het gebied van financieel advies voor particuliere klanten. Hij zal zich richten op het optimaliseren van de klantbeleving en het bieden van maatwerk op het gebied van financiële producten en diensten.

Reactie van Hidde Coebergh

Coebergh laat weten dat hij enthousiast is over zijn nieuwe rol binnen Rabobank en kijkt ernaar uit om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het financieel advies voor particuliere klanten. Hij is vastbesloten om samen met het team te werken aan innovatieve oplossingen en een optimale klantenservice te bieden.

Al met al lijkt Hidde Coebergh goed op zijn plek te zitten als Directeur Financieel Advies bij Rabobank en zal hij naar verwachting een waardevolle bijdrage leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van de dienstverlening voor particuliere klanten.