Over Sharon van Herel

<span class="c6">Over Sharon van Herel</span>

Per 1 juni 2024 is Sharon van Herel de nieuwe algemeen directeur van Klaverblad Verzekeringen. Van Herel maakt de overstap van HDI Global Nederland, waar ze zestien jaar werkzaam was, waarvan zes jaar als managing director. Haar ervaring en expertise in de verzekeringssector maken haar een waardevolle toevoeging aan het team van Klaverblad Verzekeringen.

Over Klaverblad Verzekeringen

Klaverblad Verzekeringen is een bekende speler in de verzekeringsmarkt en staat bekend om zijn persoonlijke benadering en betrouwbare dienstverlening. Met de benoeming van Sharon van Herel als nieuwe CEO, zet het bedrijf een belangrijke stap in het verder versterken van zijn positie in de sector.

Toekomstplannen

Als nieuwe algemeen directeur zal Sharon van Herel zich richten op het verder uitbouwen van Klaverblad Verzekeringen en het implementeren van nieuwe strategieën om de groei van het bedrijf te stimuleren. Haar leiderschap en visie zullen een belangrijke rol spelen in het realiseren van de toekomstplannen van Klaverblad Verzekeringen.

Reactie van Klaverblad Verzekeringen

In een reactie op de benoeming van Sharon van Herel als nieuwe CEO, laat Klaverblad Verzekeringen weten verheugd te zijn met haar komst. Het bedrijf is ervan overtuigd dat Van Herel met haar ervaring en kennis een waardevolle bijdrage zal leveren aan de verdere ontwikkeling van Klaverblad Verzekeringen.

Het bericht Sharon van Herel nieuwe CEO Klaverblad Verzekeringen verscheen eerst op InFinance.