Wat is de vernieuwde Inkomensbeschermer van TAF?

<span class="c7">Wat is de vernieuwde Inkomensbeschermer van TAF?</span>

TAF Verzekeringen heeft onlangs een vernieuwde Inkomensbeschermer geïntroduceerd. Deze verzekering vult het inkomen aan bij elk arbeidsongeschiktheidsscenario tot het opgegeven maandinkomen. Het is beschikbaar voor alle werknemers in Nederland, waardoor het ook toegankelijk is voor huurders in plaats van alleen voor eigen woningbezitters.

Voordelen van de vernieuwde Inkomensbeschermer

Nicole Hollander, directeur van TAF, benadrukt de voordelen van de vernieuwde Inkomensbeschermer. Naast het feit dat het nu beschikbaar is voor huurders, kunnen verzekerden ook profiteren van de mogelijkheid om 20% van hun uitkering belastingvrij te ontvangen. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor werknemers die hun inkomen willen beschermen in geval van arbeidsongeschiktheid.

Toegankelijkheid van de Inkomensbeschermer

Een ander belangrijk aspect van de vernieuwde Inkomensbeschermer is de toegankelijkheid ervan. Door het beschikbaar te maken voor alle werknemers in Nederland, zorgt TAF ervoor dat meer mensen kunnen profiteren van deze vorm van inkomensbescherming. Dit draagt bij aan een grotere financiële zekerheid voor werknemers in geval van onverwachte gebeurtenissen zoals arbeidsongeschiktheid.

Al met al biedt de vernieuwde Inkomensbeschermer van TAF een waardevolle oplossing voor werknemers die hun inkomen willen veiligstellen in geval van arbeidsongeschiktheid. Met de extra voordelen en toegankelijkheid van deze verzekering, kunnen meer mensen nu genieten van de gemoedsrust die gepaard gaat met financiële bescherming.