Overname van Gert van Lunteren Assurantiën door Berends & Slump

<span class="c5">Overnaam van Gert van Lunteren Assurantiën door Berends & Slump</span>

Berends & Slump, onderdeel van Licent, heeft per 1 mei Gert van Lunteren Assurantiën overgenomen. De twee in Harderwijk gevestigde kantoren zullen worden samengevoegd. De drie medewerkers van Van Lunteren zetten hun werkzaamheden voort op het kantoor van Berends & Slump in Harderwijk en breiden hun verzekeringsdienstverlening uit met hypotheek-, financierings- en pensioenadvies.

Samenvoeging van kantoren

De samenvoeging van de kantoren van Berends & Slump en Gert van Lunteren Assurantiën zal resulteren in een gecombineerd kantoor met een breder dienstenaanbod voor hun klanten. Door deze fusie kunnen de klanten profiteren van een uitgebreider scala aan verzekeringsproducten en financiële diensten, waaronder hypotheekadvies, financieringsmogelijkheden en pensioenadvies.

Uitbreiding van verzekeringsdienstverlening

De overname van Gert van Lunteren Assurantiën door Berends & Slump betekent een significante uitbreiding van de verzekeringsdienstverlening van het bedrijf. Door de toevoeging van hypotheek-, financierings- en pensioenadvies aan hun dienstenpakket kunnen zij klanten een totaaloplossing bieden voor al hun financiële behoeften.

Voortzetting van werkzaamheden

De drie medewerkers van Gert van Lunteren Assurantiën zullen hun werkzaamheden voortzetten op het kantoor van Berends & Slump in Harderwijk. Door de samenvoeging van de twee kantoren kunnen zij profiteren van de synergieën die ontstaan en hun expertise bundelen om klanten nog beter van dienst te zijn.

Al met al markeert deze overname een strategische zet voor Berends & Slump, waarmee zij hun positie in de verzekerings- en financiële adviesmarkt versterken en hun klanten een nog uitgebreider dienstenaanbod kunnen bieden.