Overstap naar VCN Hypotheken

<span class="c5">Overstap naar VCN Hypotheken</span>

Michiel van der Linde heeft de overstap gemaakt van FlexFront naar VCN Hypotheken. Per 1 augustus zal hij als Directeur Hypotheken bij VCN Hypotheken aan de slag gaan. In deze nieuwe rol zal Van der Linde verantwoordelijk zijn voor de formules De Financiële Makelaar, United Capital en Financieel Support.

Officiële afronding overname FlexFront

De overname van FlexFront door Romeo is gisteren officieel afgerond. Van der Linde, die voorheen werkzaam was als Commercieel Directeur bij FlexFront, zal nu zijn expertise inzetten bij VCN Hypotheken. Met deze overgang hoopt VCN Hypotheken haar positie in de hypotheekmarkt te versterken en haar dienstverlening verder te optimaliseren.

Toekomstplannen bij VCN Hypotheken

Als Directeur Hypotheken bij VCN zal Van der Linde zich bezighouden met het ontwikkelen en implementeren van strategieën om de groei van de verschillende formules te stimuleren. Hij zal nauw samenwerken met het team om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen en de tevredenheid van klanten te verhogen.

Visie en ervaring

Met zijn jarenlange ervaring in de financiële sector en zijn uitgebreide kennis van de hypotheekmarkt, is Van der Linde een waardevolle toevoeging aan het team van VCN Hypotheken. Zijn visie en leiderschap zullen een belangrijke rol spelen in het realiseren van de doelstellingen van het bedrijf en het versterken van de positie in de markt.