Overname van FlexFront door Romeo Groep

<span class="c6">Overnaam van FlexVoordeur Romeo Groep</span>

Op 1 juli heeft Romeo Groep de overname van de aandelen van FlexFront B.V. en de daaraan gerelateerde midoffice-activiteiten afgerond. De medewerkers die bij deze overname betrokken zijn, werden gisteren verwelkomd in Hoorn, waar alle overgenomen activiteiten zijn ondergebracht.

Met deze overname is het distributienetwerk van Romeo Groep verder uitgebreid. Het bedrijf heeft nu een nog breder scala aan diensten en producten te bieden aan hun klanten. FlexFront stond bekend om zijn expertise op het gebied van hypotheekadvies en -bemiddeling, wat een waardevolle toevoeging is voor Romeo Groep.

Integratie van FlexFront binnen Romeo Groep

De integratie van FlexFront binnen Romeo Groep zal stapsgewijs worden uitgevoerd. De medewerkers van FlexFront zullen worden geïntegreerd in de bestaande teams van Romeo Groep, waardoor kennis en expertise gedeeld kunnen worden. Dit zal resulteren in een nog betere dienstverlening aan klanten en partners.

Romeo Groep is van plan om de sterke punten van FlexFront te benutten en te combineren met hun eigen krachten, om zo een nog krachtiger en veelzijdiger bedrijf te worden. De focus zal liggen op innovatie, kwaliteit en klantgerichtheid.

Toekomstplannen van Romeo Groep

Met de overname van FlexFront zet Romeo Groep een belangrijke stap in hun groeistrategie. Het bedrijf is van plan om verder te blijven groeien en te investeren in nieuwe mogelijkheden en markten. Door het bundelen van krachten met FlexFront kunnen ze hun positie in de markt versterken en hun klanten nog beter van dienst zijn.

De verwelkoming van de FlexFront-medewerkers markeert het begin van een nieuwe fase voor zowel Romeo Groep als FlexFront. Samen zullen ze werken aan het realiseren van hun gezamenlijke doelen en het creëren van meerwaarde voor hun klanten.