Over het ALS Financieel Diner

<span class="c0">Over het ALS Financieel Diner</span>

##

Op 7 november 2024 vindt in het restaurant van De Goudse Verzekeringen in Gouda de tweede editie van het ALS Financieel Diner plaats. Dit evenement is speciaal georganiseerd voor financials om geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS. Het belooft een avond vol gezelligheid en netwerkmogelijkheden te worden, met als doel een belangrijke bijdrage te leveren aan een goed doel.

## Tussenkop: De rol van Bep & Toos

Tijdens het ALS Financieel Diner zullen de bekende hostessen Bep & Toos aanwezig zijn om de gasten te verwelkomen en te voorzien van alle benodigde informatie. Bep & Toos staan bekend om hun gastvrijheid en professionaliteit, en zullen ervoor zorgen dat de avond vlekkeloos verloopt voor alle aanwezigen.

## Tussenkop: Video met Bep & Toos

In een video die voorafgaand aan het evenement is gedeeld, vertellen Bep & Toos meer over het ALS Financieel Diner en wat de gasten kunnen verwachten. Ze benadrukken het belang van de avond en moedigen iedereen aan om deel te nemen en bij te dragen aan het goede doel.

## Tussenkop: Steun voor ALS-onderzoek

De opbrengsten van het ALS Financieel Diner zullen worden gedoneerd aan onderzoek naar de ziekte ALS. ALS is een progressieve spierziekte waar nog geen genezing voor is, en daarom is het van groot belang om geld in te zamelen voor onderzoek naar behandelingen en een mogelijke genezing.

## Tussenkop: Aanmelden voor het evenement

Financials die geïnteresseerd zijn in het bijwonen van het ALS Financieel Diner kunnen zich aanmelden via de website van De Goudse Verzekeringen. Het belooft een inspirerende avond te worden waarbij financiële professionals samen kunnen komen en een verschil kunnen maken in de strijd tegen ALS.