Philippe Wits verlaat Lifetri na vijf jaar als CEO

<span class="c0">Philippe Wits verliet Lifetri na vijf jaar als CEO</span>

Na vijf succesvolle jaren als CEO van Lifetri heeft Philippe Wits besloten om de levensverzekeraar te verlaten. Onder zijn leiding heeft Lifetri een indrukwekkende groei doorgemaakt, van een omzet van 200 miljoen euro naar maar liefst 2 miljard euro. Deze groei werd onder andere gerealiseerd door strategische overnames en samenwerkingen.

Groei en overnames onder leiding van Philippe Wits

In 2020 heeft Lifetri bijvoorbeeld de pensioenen van het ondernemingspensioenfonds van verzekeraar Allianz overgenomen. Deze overname heeft de positie van Lifetri op de markt verder versterkt en bijgedragen aan de groei van het bedrijf. Datzelfde jaar heeft Lifetri ook Klaverblad Levensverzekering overgenomen, waarmee het zijn marktaandeel heeft vergroot en zijn dienstenaanbod heeft uitgebreid.

Opvolging van Philippe Wits nog onbekend

Het is nog niet bekend wie Philippe Wits zal opvolgen als CEO van Lifetri. De zoektocht naar een geschikte opvolger is momenteel gaande en het bestuur van Lifetri zal binnenkort een beslissing hierover nemen. Ondertussen zal een interim-CEO de taken van Wits overnemen om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen.

Al met al laat Philippe Wits een sterk en groeiend Lifetri achter, met een solide positie in de markt en een goede basis voor verdere ontwikkeling en groei in de toekomst.