Roel Driessen benoemd tot Chief Broking Officer bij VLC & Partners

<span class="c6">Roel Driessen vast tot Chief Broking Officer bij VLC & Partners</span>

Roel Driessen is recentelijk benoemd tot Chief Broking Officer (CBO) van VLC & Partners. Hij heeft sinds oktober 2023 als interimmanager bij het bedrijf gewerkt en zal nu de rol van CBO op zich nemen. In deze functie zal Driessen verantwoordelijk zijn voor de placementstrategie, het carrier management, het leiden van de broking activiteiten en de verdere groei van het brokingteam.

Ervaring van Roel Driessen

Voor zijn tijd bij VLC & Partners heeft Roel Driessen in verschillende executive posities gewerkt, waaronder bij Van […] Hier heeft hij uitgebreide ervaring opgedaan in de verzekeringsbranche en heeft hij een sterke achtergrond in het leiden van teams en het ontwikkelen van strategieën voor groei en succes.

Toekomstplannen bij VLC & Partners

Als Chief Broking Officer bij VLC & Partners zal Roel Driessen zich richten op het verder uitbouwen van de broking activiteiten van het bedrijf. Hij zal werken aan het versterken van de placementstrategie en het optimaliseren van het carrier management om zo de groei van het brokingteam te stimuleren.

Reactie van Roel Driessen

In een reactie op zijn benoeming als CBO bij VLC & Partners heeft Roel Driessen aangegeven enthousiast te zijn over de mogelijkheid om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Hij kijkt ernaar uit om samen te werken met het team en om de broking activiteiten naar een hoger niveau te tillen.

Al met al belooft de benoeming van Roel Driessen tot Chief Broking Officer bij VLC & Partners veel goeds voor de toekomst van het bedrijf. Met zijn uitgebreide ervaring en expertise in de verzekeringsbranche zal hij ongetwijfeld een waardevolle aanwinst zijn voor het team en een belangrijke rol spelen in de groei en het succes van VLC & Partners.