Sterke financiële prestatie in 2023

<span class="c7">Sterke financiële prestatie in 2023</span>

Allianz Partners heeft in 2023 een omzet behaald van 9,3 miljard euro en een bedrijfsresultaat van 301,2 miljoen euro. Volgens het bedrijf is dit de sterkste financiële prestatie in de geschiedenis van Allianz Partners. CEO Tomas Kunzmann (foto): “Alle bedrijfsonderdelen lieten een aanhoudende groei zien, gestimuleerd door de sterke groei van internationale reizen, een dubbelcijferige […]

Toelichting op recordresultaat

De recordomzet en het bedrijfsresultaat van Allianz Partners in 2023 laten zien dat het bedrijf succesvol is in de markt van reisverzekeringen en hulpverlening. De sterke groei van internationale reizen heeft bijgedragen aan de positieve resultaten, aangezien steeds meer mensen op pad gaan en behoefte hebben aan goede verzekeringen en ondersteuning in geval van nood.

Strategie van Allianz Partners

Allianz Partners heeft de afgelopen jaren ingezet op het versterken van hun wereldwijde aanwezigheid en het verbeteren van hun dienstverlening. Door te investeren in technologie en innovatie, kan het bedrijf snel en efficiënt hulp verlenen aan klanten over de hele wereld. Dit heeft bijgedragen aan de positieve resultaten die in 2023 zijn behaald.

Toekomstplannen van Allianz Partners

Met het behalen van een recordresultaat in 2023, kijkt Allianz Partners vol vertrouwen naar de toekomst. Het bedrijf blijft zich richten op het bieden van hoogwaardige verzekeringen en hulpverlening aan hun klanten, en streeft ernaar om hun wereldwijde positie verder te versterken. Door in te spelen op de veranderende behoeften van reizigers en consumenten, wil Allianz Partners blijven groeien en succesvol blijven in de markt.