Wat is een verzuim ontzorgverzekering?

<span class="c6">Wat is een verzuimontzorgverzekering?</span>

Een verzuim ontzorgverzekering is een verzekering die werkgevers helpt bij de begeleiding en re-integratie van zieke werknemers. Het biedt ondersteuning bij het voorkomen van langdurig verzuim en zorgt voor een snelle en effectieve aanpak van arbeidsongeschiktheid binnen een bedrijf.

Toenemende populariteit van verzuim ontzorgverzekeringen

Uit recente cijfers van het Verbond van Verzekeraars is gebleken dat de populariteit van verzuim ontzorgverzekeringen sterk is gestegen. Er worden maar liefst 146% meer van dit soort verzekeringen afgesloten ten opzichte van een jaar geleden. Dit geeft aan dat steeds meer werkgevers de waarde inzien van het hebben van een verzuim ontzorgverzekering voor hun bedrijf.

Quantum Leben als derde risicodrager van de Nedasco Verzuim Ontzorgverzekering

Naast ASR en Avéro Achmea is nu ook Quantum Leben risicodrager van de Nedasco Verzuim Ontzorgverzekering. Deze toevoeging van Quantum Leben als derde risicodrager biedt meer keuzemogelijkheden en flexibiliteit voor werkgevers die op zoek zijn naar een verzuim ontzorgverzekering. Quantum Leben staat bekend om zijn expertise en ervaring op het gebied van verzuimverzekeringen, waardoor zij een waardevolle toevoeging zijn aan het aanbod van de Nedasco Verzuim Ontzorgverzekering.

Al met al laat de toenemende populariteit van verzuim ontzorgverzekeringen zien dat werkgevers steeds meer belang hechten aan het goed kunnen omgaan met verzuim en arbeidsongeschiktheid binnen hun bedrijf. Met de toevoeging van Quantum Leben als derde risicodrager van de Nedasco Verzuim Ontzorgverzekering hebben werkgevers nog meer mogelijkheden om de juiste verzekering te kiezen die past bij hun specifieke behoeften en wensen.