Sterke groei in alle segmenten

<span class="c2">Sterke groei in alle segmenten</span>

Achmea heeft over 2023 een 'significante groei' gezien in alle segmenten. Het operationeel resultaat steeg met 21% tot 628 miljoen euro. Dit positieve resultaat werd breed gedragen door de verschillende segmenten van het bedrijf.

Schade & Inkomen segment

Bij het Schade & Inkomen segment steeg het resultaat met 20% naar 309 miljoen euro. Deze groei werd ondersteund door omzetgroei en verdere verbeteringen in de operationele efficiëntie. Achmea wist hiermee een solide prestatie neer te zetten in een competitieve markt.

Leiderschap van Achmea

Achmea blijft een belangrijke speler in de verzekeringsmarkt en weet zich te onderscheiden door haar sterke financiële resultaten en klantgerichte aanpak. Het bedrijf blijft investeren in innovatie en digitale transformatie om haar positie als marktleider te behouden en te versterken.

Met een positief resultaat over 2023 laat Achmea zien dat het in staat is om succesvol te blijven groeien en tegelijkertijd haar klanten de beste service en producten te bieden. Dit is een bevestiging van de kracht en stabiliteit van het bedrijf in een steeds veranderende markt.