Succesvolle focus op 50+-ers

<span class="c7">Succesvolle focus op 50+ers</span>

De focus op 50-plussers van Onderlinge ‘s-Gravenhage (OG) lijkt zijn vruchten af te werpen. Volgens de levensverzekeraar voorziet deze strategie duidelijk in een behoefte, wat blijkt uit het recente verkorte jaarverslag over 2023. Het totale premie-inkomen van OG is namelijk met maar liefst 120% gestegen, van 117 miljoen euro naar 258 miljoen euro.

Toenemende populariteit onder oudere doelgroep

De stijging in het premie-inkomen van Onderlinge ‘s-Gravenhage is niet alleen opvallend, maar ook veelbetekenend. Het feit dat steeds meer 50-plussers kiezen voor deze levensverzekeraar geeft aan dat de specifieke focus op deze doelgroep succesvol is. Met een groeiende vergrijzing in de samenleving en toenemende behoefte aan financiële zekerheid op latere leeftijd, is het niet verrassend dat OG juist onder deze groep steeds populairder wordt.

Divers aanbod voor senioren

Wat OG onderscheidt van andere verzekeraars is het speciaal ontwikkelde aanbod voor senioren. Van uitvaartverzekeringen tot aanvullende zorgverzekeringen en pensioenoplossingen, Onderlinge ‘s-Gravenhage heeft een breed scala aan producten die aansluiten op de wensen en behoeften van 50-plussers. Door zich te richten op deze specifieke doelgroep en maatwerkoplossingen te bieden, weet de verzekeraar zich te onderscheiden in de markt.

Toekomstige groeikansen

Met de indrukwekkende groei van het premie-inkomen in 2023 liggen er veelbelovende kansen voor Onderlinge ‘s-Gravenhage in de toekomst. Door de focus op 50-plussers te blijven handhaven en blijvend in te spelen op de behoeften van deze doelgroep, kan de levensverzekeraar haar positie verder versterken en uitbouwen. Met een solide financiële basis en een groeiende klantenkring lijkt de toekomst rooskleurig voor OG.