ToekomstNu kiest voor CO2-compensatie via RISK Bosbeheer

<span class="c2">ToekomstNu kiest voor CO2-compensatie via RISK Bosbeheer</span>

###

Bijna alle advies- en coachklanten van ToekomstNu hebben ervoor gekozen om hun CO2-uitstoot te compenseren via RISK Bosbeheer. Dit initiatief van serviceprovider RISK biedt klanten de mogelijkheid om bij het maken en onderhouden van verzekeringspolissen de CO2-uitstoot te compenseren.

### Tussenkop: Eerste Green Partner van RISK Bosbeheer

Dankzij de keuze van haar klanten mag ToekomstNu zich nu de eerste Green Partner van RISK Bosbeheer noemen. Het advieskantoor uit Nieuwegein toont hiermee haar betrokkenheid bij duurzaamheid en milieubewustzijn.

### Tussenkop: CO2-compensatie bij verzekeringspolissen

RISK Verzekeringen biedt sinds 1 juni 2021 klanten de mogelijkheid om bij het afsluiten en beheren van verzekeringspolissen hun CO2-uitstoot te compenseren. Door te kiezen voor CO2-compensatie dragen klanten bij aan een groenere en duurzamere toekomst.

Met deze stap laat ToekomstNu zien dat zij niet alleen financieel advies geeft, maar ook actief bijdraagt aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van haar klanten. Door samen te werken met RISK Bosbeheer en te kiezen voor CO2-compensatie, zetten zij zich in voor een beter milieu en een gezondere planeet.