Uitbreiding van maximale omzet

<span class="c7">Uitbreiding van maximale omzet</span>

Hiscox heeft onlangs de Pre-Priced Proposal (PPP) beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen aangepast op het gebied van premie en acceptatiebeleid. Yasin Chalabi, Manager Cyber & Data risks en professional insurance bij Hiscox, heeft aangegeven dat de belangrijkste wijziging de uitbreiding van de maximale omzet betreft. Vanaf nu kunnen zij aanvragen accepteren voor bedrijven met een omzet tot 2,5 miljoen euro. Voorheen lag dit bedrag lager, waardoor meer bedrijven nu in aanmerking komen voor deze verzekering.

Voordelen van beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt bescherming tegen financiële verliezen als gevolg van fouten, nalatigheden of onjuiste adviezen die door een professional worden gegeven. Het is een essentiële verzekering voor bedrijven die diensten verlenen, zoals consultants, advocaten, architecten en accountants. Met de aanpassingen die Hiscox heeft doorgevoerd, kunnen nu meer bedrijven profiteren van deze belangrijke vorm van bescherming.

Maatwerkoplossingen voor diverse bedrijven

Hiscox staat bekend om het leveren van maatwerkoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Door het aanpassen van de PPP beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen, kunnen zij nu nog beter inspelen op de specifieke behoeften van bedrijven met een omzet tot 2,5 miljoen euro. Hierdoor kunnen zij een breder scala aan bedrijven van dienst zijn en zorgen voor een passende verzekering die aansluit bij hun activiteiten en risico's.

Al met al zorgen de aanpassingen van Hiscox ervoor dat meer bedrijven de juiste bescherming kunnen krijgen tegen financiële risico's die samenhangen met hun professionele dienstverlening. Dit draagt bij aan een veiligere en stabielere bedrijfsvoering voor vele ondernemingen.