Wat is een brondatacoach?

<span class="c5">Wat is een brondatacoach?</span>

Een brondatacoach is een specialist die hypotheekadviseurs ondersteunt bij het gebruik van brondata voor een snellere en efficiëntere verwerking van hypotheekaanvragen. Door gebruik te maken van brondata kunnen hypotheekadviseurs veel tijd besparen en het proces van hypotheekaanvragen versnellen.

Onderzoek naar tijdsbesparing

Een analyse uitgevoerd door HDN en De Hypotheker in 2023 toont aan dat het gebruik van brondata in de oriëntatiefase al snel een tijdsbesparing van 25% oplevert. Dit betekent dat hypotheekadviseurs meer klanten kunnen helpen in dezelfde tijd en dus efficiënter kunnen werken.

Reactie van Florius-directeur Karin Polman

Florius-directeur Karin Polman erkent het potentieel van het gebruik van brondata in de hypotheeksector. Door de introductie van de brondatacoach wil Florius hypotheekadviseurs ondersteunen en helpen om optimaal gebruik te maken van deze nieuwe technologie.

Met de hulp van de brondatacoach kunnen hypotheekadviseurs beter inspelen op de wensen en behoeften van hun klanten en sneller en efficiënter hypotheekaanvragen verwerken.

Het bericht Florius introduceert brondatacoach verscheen eerst op InFinance.