Zzuper AOV voor zzp'ers gelanceerd door Hera Life

<span class="c6">Zzuper AOV voor zzp'ers zichtbaar door Hera Life</span>

Sander Franken, directeur van Hera Life, heeft onlangs Zzuper gelanceerd, een nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering speciaal ontworpen voor zzp'ers. Met de groeiende populariteit van het zzp-schap in Nederland, waar momenteel meer dan 1,3 miljoen zzp'ers actief zijn, is er een groeiende behoefte aan betaalbare en flexibele verzekeringen om zich te beschermen tegen arbeidsongeschiktheid.

Grote groep zzp'ers niet verzekerd

Het is zorgwekkend dat ruim twee derde van de zzp'ers in Nederland momenteel niet verzekerd is voor arbeidsongeschiktheid. Dit kan leiden tot schrijnende situaties waarbij zzp'ers in geval van ziekte of letsel geen inkomen hebben om op terug te vallen. Een van de redenen hiervoor is de hoge premies die gepaard gaan met traditionele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV's), waardoor veel zzp'ers ervoor kiezen om zich niet te verzekeren.

Zzuper AOV als oplossing

Met de lancering van Zzuper biedt Hera Life een oplossing voor zzp'ers die op zoek zijn naar een betaalbare en flexibele arbeidsongeschiktheidsverzekering. Door het aanbieden van lagere premies en meer keuzemogelijkheden in de dekking, hoopt Zzuper een groot deel van de onverzekerde zzp'ers in Nederland te kunnen bereiken en te voorzien van de nodige bescherming.

Samenwerking met zzp-platforms

Om Zzuper onder de aandacht te brengen bij de doelgroep, is Hera Life een samenwerking aangegaan met verschillende zzp-platforms en brancheorganisaties. Op deze manier kunnen zzp'ers eenvoudig informatie inwinnen over Zzuper en de mogelijkheden van deze nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Al met al is de lancering van Zzuper een positieve ontwikkeling voor de zzp-markt in Nederland, waarbij meer zzp'ers de kans krijgen om zich te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid zonder de hoge kosten die hier normaal gesproken mee gemoeid zijn.