Bunq lanceert doorlopende reisverzekering

<span class="c6">Bunq lanceert doorlopende reisverzekering</span>

Bunq heeft recentelijk zijn intrede gedaan op de verzekeringsmarkt door de lancering van een doorlopende reisverzekering met wereldwijde dekking. Deze nieuwe verzekering is tot stand gekomen in samenwerking met de Belgische verzekeraar Qover en is gepresenteerd tijdens de Bunq Update 25.

Samenwerking met Qover

De samenwerking met Qover stelt Bunq in staat om zijn diensten verder uit te breiden en klanten nog meer gemak te bieden. Qover staat bekend om zijn innovatieve aanpak en focus op digitale oplossingen, waardoor de samenwerking met Bunq perfect aansluit bij de visie van de online bank om de eerste wereldwijde bank voor digital nomads te worden.

Voordelen voor Bunq-gebruikers

De doorlopende reisverzekering van Bunq biedt wereldwijde dekking en is speciaal ontworpen voor mensen die regelmatig reizen. Bunq-gebruikers die de reisverzekering afsluiten, kunnen profiteren van verschillende voordelen, zoals snelle en eenvoudige claims, 24/7 ondersteuning en flexibele dekkingsmogelijkheden.

Toekomstplannen van Bunq

De lancering van de doorlopende reisverzekering is een belangrijke stap voor Bunq in zijn streven om een allesomvattende financiële dienstverlener te worden. Met de toevoeging van verzekeringsproducten aan zijn assortiment, wil Bunq zijn klanten nog beter van dienst zijn en hen helpen om zorgeloos van hun reizen te genieten.

Al met al markeert de introductie van de doorlopende reisverzekering een nieuwe mijlpaal voor Bunq en laat zien dat de online bank blijft innoveren en uitbreiden om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen. Met de steun van Qover en zijn focus op digitalisering, lijkt Bunq goed op weg om zijn ambitie als wereldwijde bank voor digital nomads waar te maken.