Nieuwe Directeur Marine Broking bij Marsh Nederland

<span class="c5">Nieuwe Directeur Marine Broking bij Marsh Nederland</span>

#

Koen van Leuven wordt de nieuwe Directeur Marine Broking bij Marsh Nederland. Hij zal zijn nieuwe functie in de zomer van 2024 aanvangen. Van Leuven komt van AIG en zal de leiding hebben over de Marine-activiteiten van Marsh Nederland.

# Tussenkop: Ervaring en Expertise in de Maritieme Sector

Met zijn achtergrond bij AIG en zijn ervaring in de verzekeringsbranche, brengt Koen van Leuven een schat aan kennis en expertise met zich mee naar Marsh Nederland. Hij zal zich richten op het bieden van verzekeringsmakelaarsdiensten voor scheepsrompen en lading, evenals risicoadvies voor de maritieme sector.

# Tussenkop: Belang van Marine Broking bij Marsh

De Marine-activiteiten van Marsh Nederland spelen een cruciale rol in het ondersteunen van de maritieme sector. Door middel van verzekeringsoplossingen en risicoadvies helpt Marsh Nederland bedrijven in de scheepvaart en logistiek om zich te beschermen tegen mogelijke risico's en schade.

# Tussenkop: Toekomstige Ontwikkelingen en Groei

Met de benoeming van Koen van Leuven als Directeur Marine Broking, kijkt Marsh Nederland uit naar verdere groei en ontwikkeling binnen de maritieme sector. Zijn leiderschap en visie zullen bijdragen aan het versterken van de positie van Marsh Nederland als toonaangevende speler in de verzekeringsmarkt voor de maritieme industrie.

Al met al is de aanstelling van Koen van Leuven als Directeur Marine Broking bij Marsh Nederland een belangrijke stap voor het bedrijf en een positieve ontwikkeling voor de maritieme sector als geheel. Met zijn ervaring en expertise zal hij een waardevolle bijdrage leveren aan de groei en innovatie van Marsh Nederland in de komende jaren.