Nieuwsupdate

<span class="c4">Nieuwsupdate</span>

# Michiel Meijer stapt over naar Ingage Franchise

Michiel Meijer heeft aangekondigd dat hij per 1 juni zal stoppen als commercieel directeur bij Taf om vervolgens dezelfde functie te bekleden bij Ingage Franchise. Ingage Franchise is bekend van onder andere De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur. Meijer zal hier een belangrijke rol spelen in de strategische groeiambities van het bedrijf.

## Ervaring en expertise van Michiel Meijer

Met zijn jarenlange ervaring in de financiële sector en zijn bewezen track record in sales en strategische ontwikkeling, is Michiel Meijer de ideale kandidaat om het team van Ingage Franchise te versterken. Hij heeft in het verleden verschillende leidinggevende functies bekleed binnen gerenommeerde bedrijven en brengt een schat aan kennis en expertise met zich mee.

## Toevoeging aan het team van Ingage Franchise

Als commercieel directeur zal Michiel Meijer verantwoordelijk zijn voor het verder uitbouwen van de commerciële activiteiten van Ingage Franchise. Zijn strategisch inzicht en zijn vermogen om nieuwe kansen te identificeren en te benutten, zullen een waardevolle toevoeging zijn voor het team. Meijer zal nauw samenwerken met het management om de groeiambities van het bedrijf te realiseren.

## Op zoek naar opvolger bij Taf

Taf zal intern op zoek gaan naar een geschikte opvolger voor Michiel Meijer als commercieel directeur. Meijer heeft een belangrijke rol gespeeld in de groei en ontwikkeling van Taf en laat een solide basis achter voor zijn opvolger. Het bedrijf zal de komende periode gebruiken om de juiste persoon te vinden die zijn taken kan overnemen en de groei van Taf kan voortzetten.

Al met al is de overstap van Michiel Meijer naar Ingage Franchise een positieve ontwikkeling voor beide bedrijven. Zijn ervaring, expertise en leiderschapskwaliteiten zullen een waardevolle bijdrage leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van Ingage Franchise.