Over Athora Netherlands

<span class="c6">Boven Athora Nederland</span>

Athora Netherlands heeft zijn operationeel resultaat zeer fors zien stijgen, van 278 miljoen in 2022 naar 559 miljoen euro vorig jaar. Het moederbedrijf van Zwitserleven en Reaal heeft die winstspring voor een groot deel te danken aan de kapitaalgeneratie, 457 miljoen euro (69% meer dan in 2022). De kapitaalgeneratie is met name de geïncasseerde verzekeringspremies.

Groeiende positie in de markt

Athora Netherlands heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en heeft daarmee een steeds prominentere positie verworven in de Nederlandse verzekeringsmarkt. Door strategische investeringen en een focus op klanttevredenheid heeft het bedrijf zijn marktaandeel weten te vergroten en zijn winstgevendheid verbeterd.

Toekomstplannen en innovatie

Om de groei voort te zetten en een nog sterkere positie in de markt te verwerven, heeft Athora Netherlands ambitieuze toekomstplannen. Deze omvatten onder andere verdere investeringen in digitale technologieën en innovatieve verzekeringsproducten om nog beter te kunnen inspelen op de behoeften van klanten. Door zich te blijven aanpassen aan de veranderende marktomstandigheden, streeft het bedrijf ernaar om duurzame groei te realiseren en zijn leidende positie te verstevigen.

Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid

Naast het streven naar financiële groei hecht Athora Netherlands ook veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het bedrijf zet zich in voor een duurzame bedrijfsvoering en investeert in initiatieven die bijdragen aan een betere wereld. Door zich actief in te zetten voor maatschappelijke doelen en duurzame ontwikkeling, wil Athora Netherlands een positieve impact hebben op de samenleving en haar stakeholders.

Het bericht <a href="https://www.infinance.nl/artikel/athora-netherlands-ziet-winst-fors-stijgen/">Athora Netherlands ziet winst fors stijgen</a> verscheen eerst op <a href="https://www.infinance.nl">InFinance</a>.