Over Joris Evendik

<span class="c4">Over Joris Evendik</span>

Joris Evendik is benoemd tot de nieuwe CEO van Omniplan, een bedrijf gespecialiseerd in financiële planning en advies. Hij volgt oprichter Dick Verhaar op, die de afgelopen 29 jaar aan het roer stond. Evendik heeft een achtergrond in de FinTech sector en heeft ervaring met het ontwikkelen en lanceren van SaaS (Software as a Service) platforms.

Ervaring van Joris Evendik

Evendik maakte de overstap naar Omniplan van FinTech scale up Swift.nl, waar hij verantwoordelijk was voor de ontwikkeling en lancering van een SaaS verzekeringsplatform. Eerder in zijn carrière bouwde hij de vergelijkingssite Overstappen.nl uit tot een succesvolle onderneming. Met zijn ervaring in de digitale sector brengt Evendik een frisse kijk en innovatieve ideeën naar Omniplan.

Visie van Omniplan

Omniplan is een toonaangevend bedrijf op het gebied van financiële planning en advies. Met de benoeming van Joris Evendik als CEO, hoopt het bedrijf verder te groeien en zich te blijven ontwikkelen in de snel veranderende wereld van technologie en financiën. Evendik zal naar verwachting een belangrijke rol spelen in het vormgeven van de toekomststrategie van Omniplan en het versterken van de positie van het bedrijf in de markt.

Met de aanstelling van Joris Evendik als nieuwe CEO, kijkt Omniplan vol vertrouwen naar de toekomst en is het klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan.