Overname van De Bruyn Financieel Adviseurs door You Sure

<span class="c5">Overname van De Bruyn Financieel Adviseurs door You Sure</span>

##

Het Delftse advieskantoor De Bruyn Financieel Adviseurs heeft recentelijk aangekondigd dat het zich heeft aangesloten bij You Sure, een onderdeel van Yellow Hive. Deze overname markeert een nieuwe stap voor het allround verzekeringskantoor en zal naar verwachting hun positie in de regio versterken.

## Tussenkop: Behoud van lokale naam en betrokkenheid van mede-eigenaar

Ondanks de overname zal De Bruyn Financieel Adviseurs blijven opereren onder hun vertrouwde en sterke lokale naam. Mede-eigenaar Jan de Bruyn zal ook na de overname betrokken blijven bij het kantoor als adviseur. Dit zorgt voor continuïteit en behoud van expertise binnen het team.

## Tussenkop: Versterking van positie in Haaglanden

Met de overname van De Bruyn Financieel Adviseurs versterkt You Sure zijn positie in Haaglanden. Door de samenvoeging van expertise en klantenbestanden kan het verzekeringskantoor een breder scala aan diensten aanbieden en een grotere markt bedienen.

Al met al belooft de samenwerking tussen De Bruyn Financieel Adviseurs en You Sure veel goeds voor zowel de klanten als de bedrijven zelf. De gecombineerde krachten zullen naar verwachting leiden tot een verbeterde dienstverlening en groei in de regio.